Velkommen til vår avdeling for tannteknikk.

 

Her kan du velge mellom 1000-vis av produkter fra kjente leverandører. Vårt mål er at vår personlige kontakt, service og leveringsdyktighet, gjør at du som kunde er glad for å handle hos oss.

 

Det er en glede å hjelpe alle våre kunder.
Derfor er vår ambisjon alltid:

Ja, med en gang.
Ja, om noen dager.
Ja, men vi trenger litt tid og det koster litt. 

 

På våre nettsider kan du se igjennom våre produkter og leverandører, eller logge inn i vår nettbutikk for bestilling av varer. Her kan du også enkelt bygge opp din egen innkjøpsliste.

K.A.Rasmussen har et tilpasset spekter av legeringer basert på edle metaller med tilfredsstillend krav til fysikalske egenskaper og bruksområder.Nøl heller ikke med å kontakte vår salgsavdeling om du har spørsmål angående våre produkter og tjenester.

Hos oss kan du også levere edle metaller til raffinering.
Vi tilbyr oppgjør overført til bankkonto, metallkonto hos oss, eller uttak i nye materialer.

 

K.A.Rasmussen as har siden 1927 produsert egne dentallegeringer. Vi har et tilpasset spekter av legeringer basert på edle metaller med tilfredsstillende krav til fysikalske egenskaper og bruksområder. Våre legeringer produseres med nøyaktighet og dokumenterte egenskaper.

I 1996 startet vi opp vår depotvirksomhet med salg av forbruksvarer og utstyr til tanntekniske laboratorier. Vi er etablert med kontorer og lager i Norge, Sverige, Finland og Estland.

Ingen miljøgifter på avveie
Som medlem av RENAS, landets ledende EE-returselskap, tar vi ansvar for våre produkter også etter endt levetid.