Gullsmed 

 

K.A.Rasmussen as jobber kontinuerlig med å videreutvikle seg som totalleverandør innen gull- og sølvsmedbransjen. Våre kunder skal få den beste servicen og de beste produktene.

Siden opprinnelsen av K.A.Rasmussen as i 1872 har gull- og sølvsmeder vært en stor del av kundegruppen vår. Vi har siden den tid vokst til Nordens største raffineringsfabrikk for edelmetaller og leverandør av halvfabrikat.

Vårt mål er å bli en totalleverandør i denne bransjen, derfor kjøpte
K.A.Rasmussen as opp selskapet; Sargenta i 2010. Dette er et godt etablert firma som leverer verktøy, maskiner, halvfabrikata og materialer til gull- og sølvsmeder. Dette vil vi bygge videre på.

Sargenta har hovedlager i Sverige. K.A.Rasmussen as mottar varer ukentlig og opparbeider et godt produktsortiment på Hamar. Dette er fordi vi vil gi våre kunder en rask og ryddig ekspedering.

Vi tilbyr verktøy og maskiner i tillegg til halvfabrikat som plater, rund tråd, valset tråd,  halvrund tråd og skrutråd i forskjellige dimensjoner.

Alle våre varer distribueres fra Hamar. Vi leverer med brev, bedriftspakke, servicepakke og servicepakke oppkrav. Varer kan også hentes på Hamar om ønskelig.

 

Ingen miljøgifter på avveie
Som medlem av RENAS, landets ledende EE-returselskap, tar vi ansvar for våre produkter også etter endt levetid.