Gullsmed 

 

K.A.Rasmussen as jobber kontinuerlig med å videreutvikle seg som totalleverandør innen gull- og sølvsmedbransjen. Våre kunder skal få den beste servicen og de beste produktene.

K.A.Rasmussen as jobber kontinuerlig med å videreutvikle seg som totalleverandør innen gull- og sølvsmedbransjen. Våre kunder skal få den beste servicen og de beste produktene.      Siden opprinnelsen av K.A.Rasmussen as i 1872 har gull- og sølvsmeder vært en stor del av kundegruppen vår. Vi har siden den tid vokst til Nordens største raffineringsfabrikk for edelmetaller og leverandør av halvfabrikat.  Vårt mål er å bli en totalleverandør i denne bransjen, derfor kjøpte K.A.Rasmussen as opp selskapet; Sargenta i 2010. Dette er et godt etablert firma som leverer verktøy, maskiner, halvfabrikata og materialer til gull- og sølvsmeder. Dette vil vi bygge videre på.  Sargenta har hovedlager i Sverige. K.A.Rasmussen as mottar varer ukentlig og opparbeider et godt produktsortiment på Hamar. Dette er fordi vi vil gi våre kunder en rask og ryddig ekspedering.  Vi tilbyr verktøy og maskiner i tillegg til halvfabrikat som plater, rund tråd, valset tråd,  halvrund tråd og skrutråd i forskjellige dimensjoner.  Alle våre varer distribueres fra Hamar. Vi leverer med brev, bedriftspakke, servicepakke og servicepakke oppkrav. Varer kan også hentes på Hamar om ønskelig.

Siden opprinnelsen av K.A.Rasmussen as i 1872 har gull- og sølvsmeder vært en stor del av kundegruppen vår. Vi har siden den tid vokst til Nordens største raffineringsfabrikk for edelmetaller og leverandør av halvfabrikat.

Vårt mål er å bli en totalleverandør i denne bransjen, derfor kjøpte
K.A.Rasmussen as opp selskapet; Sargenta i 2010. Dette er et godt etablert firma som leverer verktøy, maskiner, halvfabrikata og materialer til gull- og sølvsmeder. Dette vil vi bygge videre på.

Sargenta har hovedlager i Sverige. K.A.Rasmussen as mottar varer ukentlig og opparbeider et godt produktsortiment på Hamar. Dette er fordi vi vil gi våre kunder en rask og ryddig ekspedering.

Vi tilbyr verktøy og maskiner i tillegg til halvfabrikat som plater, rund tråd, valset tråd,  halvrund tråd og skrutråd i forskjellige dimensjoner.

Alle våre varer distribueres fra Hamar. Vi leverer med brev, bedriftspakke, servicepakke og servicepakke oppkrav. Varer kan også hentes på Hamar.

K.A.Rasmussen kjøpte opp selskapet Sargenta i 2010. Dette er et godt etablert firma som leverer verktøy, maskiner, halvfabrikata og materialer til gull- og sølvsmeder. Vi tilbyr verktøy og maskiner i tillegg til halvfabrikat som plater, rund tråd, valset tråd, halvrund tråd og skrutråd i forskjellige dimensjoner.

Ingen miljøgifter på avveie
Som medlem av RENAS, landets ledende EE-returselskap, tar vi ansvar for våre produkter også etter endt levetid.