Gullprodukter

 

K.A.Rasmussen as har i mange år vært hovedleverandøren av gullegeringer til land i Norden. Vår lange erfaring kombinert med vår gjennomgående kvalitets og produktkontroll er en garanti for alle våre kunder. Vi har også lang erfaring med leveranser av gullbarrer (99,99%) og momsfrie gullmynter for investeringsmarkedet.

 

K.A.Rasmussen as investerer mye i moderne produksjonsutstyr for å tilfredsstille den økende produksjonskapasiteten og har erfarne fagfolk med håndverksfaglig bakgrunn for å etterstrebe den beste kvaliteten. Vi tilfredsstiller fullt ut kundenes krav til leveringsdyktighet og produktsortiment. Bedriften tilbyr et komplett utvalg gullegeringer i ulike farger tilpasset enhver kundes behov.

 

Produkttyper

  • Fintgull granulat og barrer.
  • Mynter (Maple Leaf)
  • Gullplater, emner, tråd og granulat / støpekapp til bruk i smykkeindustrien, hos gullsmedene og til myntproduksjon.
  • Gullslagslodd til sammenføyninger og reparasjoner.
  • Gullanoder for elektrolytisk forgylling
  • Dentalgull til bruk av dentallaboratorier for støpning av kroner og broer.

 

Vår fleksibilitet, en nødvendighet!

 

K.A.Rasmussen as investerer mye i moderne produksjonsutstyr for å tilfredstille den økende produksjonskapasiteten og har erfarne fagfolk med håndverksfaglig bakgrunn for å etterstrebe den beste kvaliteten.

Vi tilfredsstiller fullt ut kundens krav til leveringsdyktighet og produktsortiment.

Gullplater, og andre produkttyper, som blir laget av erfarne fagfolk til bruk i smykkeindustrien, gullsmeder og myntproduksjon.

 

Ingen miljøgifter på avveie
Som medlem av RENAS, landets ledende EE-returselskap, tar vi ansvar for våre produkter også etter endt levetid.