Datterselskap

Her kan du se en oversikt over alle datterselskapene, fordelt på to ulike divisjoner.

 

konsernet_no

Halvfabrikata

K.A. Rasmussen AS – NO

Selskapet er produsent av metallegeringer i gull, sølv og platinametaller som videreforedles til plater og tråd. Det produseres katalysatorer i sølv levert til kjemisk industri samt platinalegeringsnett til Yara’s salpetersyreanlegg.

Selskapet produserer og markedsfører tekniske hjelpemidler tilpasset dentalbransjens behov.

I tillegg markedsføres i Norge stålbestikk og kjøkkentilpasset utstyr, designet og produsert av AB Gense.

Selskapet markedsfører og selger også verktøy og maskiner, halvfabrikata og materiale til gull- og sølvsmeder, smykkelaging og hobbybruk.

KARANA Ädelmetall AB – SE

Selskapet markedsfører finmetaller i gull og sølv samt halvfabrikata i samme materialer som produseres hos KAR-Hamar. Markedsområdet er Sverige.

K.A. Rasmussen A/S – DK

Selskapet markedsfører finmetaller i gull og sølv samt halvfabrikata i samme materialer som produseres hos KAR-Hamar. Markedsområdet er Danmark.

Sargenta AB – SE

Selskapet markedsfører og selger vektøy og maskiner, halvfabrikata og materiale til gull- og sølvsmeder, smykkelaging og hobbybruk.

Guldcentralen AB – SE

Selskapet kjøper og selger investeringsmetaller i gull, sølv, platina og palladium til privatpersoner og bedrifter.

K.A. Rasmussen AS Estland  (50%)

Selskapet markedsfører finmetaller i gull og sølv, samt halvfabrikata i samme materialer som produseres hos KAR-Hamar. Selskapet markedsfører også tekniske hjelpemidler tilpasset dentalbransjens behov. Markedsområde er Baltikum.

K.A. Rasmussen OY – FIN

Selskapet markedsfører finmetaller i gull og sølv samt halvfabrikata i samme materialer som produseres hos KAR-Hamar. Selskapet markedsfører også tekniske hjelpemidler tilpasset dentalbransjens behov.

Selskapet markedsfører og selger også vektøy og maskiner, halvfabrikata og materiale til gull- og sølvsmeder, smykkelaging og hobbybruk. Markedsområdet er Finland.

 

Konsumentvarer

AB Gense – SE

Selskapet produserer bordbestikk i forskjellige mønstre både i sølv og nysølv. I tillegg også kunst-, pryd- og nyttegjenstander i samme materialer. Markedsområdet er Sverige.

I tillegg markedsføres stålbestikk og kjøkkentilpasset utstyr designet og produsert av AB Gense.

A/S Gense – DK

Selskapet markedsfører bordbestikk i stål, sølv og nysølv. I tillegg kjøkkentilpasset utstyr designet og produsert av AB Gense.

Eternum S.A. – BE

Selskapet produserer og markedsfører stålbestikk og kjøkkentilpasset utstyr til hotell-, restaurant- og cateringnæringen.

Ingen miljøgifter på avveie
Som medlem av RENAS, landets ledende EE-returselskap, tar vi ansvar for våre produkter også etter endt levetid.