Forskning og utvikling

 

Etterspørsel, kvalitet og tilpasning.
Vår avdeling for Forskning og Utvikling (FoU) jobber med forbedring og utvikling av produkter og prosesser sammen med våre kunder.
Avdelingens rolle er å utvikle, forbedre og tilpasse produkt til våre kunder.

 

Industrikontakt

Vår FoU avdeling er tilgjengelig for alle våre kunder. Vi kan hjelpe deg med spesifikke spørsmål og problemer angående prosesser og produkter. Vi har ressurser som kan hjelpe deg med å møte dine krav.

 

Analyselaboratorium

Vårt analyselaboratorium analyserer edelmetallinnhold, legeringssammensetning, renhet og forurensninger og omfatter  analysemetoder som ICP, AAS, Leco, titrering, kupellering og fysikalsk metallurgiske data med hardhetsprøving, strekkprøving og mikroskopering. Andre analysemetoder som eksempelvis Scanning ElektronMikroskop utføres hos samarbeidspartner. Analysesertifikater kan utformes og inkludere ønskede elementer etter kundens ønske.

 

Vårt analyselaboratorium analyserer edelmetallinnhold, legeringssammensetning, renhet og forurensninger og omfatter analysemetoder som ICP, AAS, Leco, titrering, kupellering og fysikalsk metallurgiske data med hardhetsprøving, strekkprøving og mikroskopering.Andre analysemetoder som eksempelvis Scanning ElektronMikroskop utføres hos samarbeidspartner.Vår avdeling for Forskning og Utvikling (FoU) jobber med forbedring og utvikling av produkter og prosesser sammen med våre kunder.

Ingen miljøgifter på avveie
Som medlem av RENAS, landets ledende EE-returselskap, tar vi ansvar for våre produkter også etter endt levetid.